top of page

MARYSE is een collectie voedende huidverzorgingsproducten, samengesteld door Maryse O'Donnell, specialist in natuurlijke schoonheid. De op planten gebaseerde en natuurlijk krachtige MARYSE-lijn is samengesteld op basis van O'Donnells verfijnde deskundigheid en minimalistische benadering van schoonheid.

 

Met essentiële dagelijkse rituelen en intensieve behandelingen waarin de meest complementaire ingrediënten worden gecombineerd, stimuleert en optimaliseert de MARYSE-lijn een gezonde en mooie huid, zonder ongewenste chemische toevoegingen. De collectie is gebaseerd op invloedrijke botanische extracten en belangrijke fytonutriënten - waaronder omega vetzuren, mineralen, vitaminen en antioxidanten - om elke teint te verbeteren en te revitaliseren, door de seizoenen heen.

 

MARYSE wordt in kleine batches bereid voor een optimale menging en combineert eersteklas natuurlijke en biologische ingrediënten uit zorgvuldig geselecteerde Nieuw-Zeelandse inheemse en afgeleide bronnen, voor een pure en effectieve botanische huidverzorging. 

bottom of page