top of page

BEHANDELINGEN

FRESH FACE 

Wil je graag kennismaken met de producten van NUORI? Of wil je een snelle boost voor je huid? Deze behandeling van 30 minuten geeft je huid een boost van hydratatie en een fantastische glow.

30 minuten - € 50

2

CLEAR FACE

Heb je last van onzuiverheden? Bij deze behandelingen doen we een grondige reiniging, verwijderen we de onzuiverheden en leggen we een masker die de huid zal kalmeren en herstellen. Afhankelijk van de ernst van de onzuiverheden kan er wel of geen gelaatsmassage gegeven worden dit bespreken we ter plaatse.

45 minuten - € 65 zonder massage

70 minuten - € 80 met massage

3

VIBRANT FACE

Bij deze behandeling staan anti ageing én ontspanning centraal. De behandeling wordt aangepast aan de noden van jouw huid terwijl jij helemaal ontspant. Wandel herboren naar buiten.

100 minuten - € 115

4

ALL IN

Heb je al alles geprobeerd, maar niets lijkt te werken? Wil jij de conditie van je huid écht verbeteren? Ben jij klaar om een helemaal op maat gemaakt behandelplan op te starten? Dan is de ALL IN kuur iets voor jou. We starten met een uitgebreide huidanalyse waarbij we de noden van jouw huid naast jouw wensen en budget leggen. 

Dit kan voor acné, hyperpigmentatie, een overgevoelige huid, huidveroudering, huidverslapping, preventieve huidveroudering of gewoon als je méga goed voor je dierbare huidje wilt zorgen.

Vanaf  € 135 per behandeling

 

DMK intake - € 135

DMK enzyme maandelijkse behandeling - € 135

DMK enzyme losse behandeling - € 145 

DMK muscle banding - € 135

DMK peeling + enzyme - € 150

DMK peeling + enzyme + muscle banding - € 165

Bij de behandelingen van DMK zijn aangepaste thuisproducten een must. 

5

SUPPLEMENTEN

Epilatie wenkbrauwen - € 10

Epilatie bovenlip - € 7

Epilatie kin - € 5

Kleuren wimpers - € 15

Kleuren wenkbrauwen - € 15

bottom of page